HTML

Mi ez?

A Mercedes-Benz Youngtimers Baráti Kör blogja.

Rólunk

Honlapunk - fórum, cikkek, linkek, további információk: www.mercedesyoungtimers.hu

Utolsó kommentek

  • 46Laca: Évente néhányszor ránézek a régi cikkekre nosztalgiából és meglepődve láttam a friss posztod. Úgy ... (2021.04.21. 18:53) A karácsonyi ajándékom
  • Mr. Cool: @46Laca: Szia Laci, ezer éve! Nem volt motoros az eredeti ülés, ezért így oldottam meg a mozgatás ... (2021.04.19. 19:31) A karácsonyi ajándékom
  • 46Laca: Gratulálok, Berti, elképesztően jól néz ki, ezerszer jobb ez a szürke plüss, mint egy fekete bőr. ... (2021.04.18. 11:40) A karácsonyi ajándékom
  • Mr. Cool: Na, ebből sem lett semmi. (2020.12.14. 16:09) Jön... jön.... Grand reopening 2020
  • riclac: Sziasztok. äää ne vacakoljatok az ortoped ülessel. Nekem van egy elado komplett problema mentes au... (2020.06.25. 05:14) Ortopédülést, na neee...
  • Utolsó 20

2010.02.23. 20:41 Tommoka

Mi folyik Londonban embereeeek!??

 Jobbkormány? Balsávos közlekedes,dupla benzinárak,esőő?? Felecsdeee'

 

 So Low barátom Lononban járt,íme egy kis beszámoló:

 

 Február második hetét Londonban töltöttem barátnőmmel, egy kis városnézéssel. Az egy hetes kirándulás alatt megnéztük „angolország” fővárosának látványosságait, a Tower Bridge-t, a London Eye-t, a Buckingham palotát, etettünk mókusokat a St James’s parkban, tehát minden olyan dolgot, mint az átlagos turisták szoktak! Mivel repülővel mentük, kicsit tartottam a ténytől, hogy egy hétig autózás nélkül leszek, de szerencsére Anglia bővelkedik az utcán is látnivalóban! Egymást érik a Bentley-k, M6 kabriók, S mercik, Range Roverek, Aston Martin-ok, és mind,egytől-egyig 20”, 22”, 24” felniken. Aztán egyik este mindenféle szórólapot forgatva,a barátnőm nyomta a kezembe az egyiket, amiben a London Motor Museum reklámja szerepelt. Elsőre nem is izgatott, mert hát a motorvilág történelmét képzeltem el egy ilyen „múzeumban”, de mivel a UK Pimp my ride reklámjában szereplő fleetwood lowrider-rel reklámozták, gondoltam megnézzük a neten mi is ez.

 

Kellemeset csalódtam, mivel nem gondoltam, hogy 2010 első autókiállítását itt Londonban fogom átélni. Nos a történet röviden az, hogy az egész kitalálója egy Elo nevezetű srác, aki Londonban született, de megjárta Los Angelest is és összegyűjtött jó néhány filmes, custom, DUB, hot rod, és egyéb stílusban módosított, különleges autókat. Ebben segítségére volt a Total Kustom Organisation csapata is, akik igen komolyan veszik az autóépítést Londonban.

Tehát a másnapi program a külvárosban lévő mindennapos show megtekintése volt. Utunk során több nehézségbe ütköztünk, köztük az első, hogy egy igen forgalmas és hatalmas kereszteződés alatt átvezető négy aluljáróból,háromban bokáig, vagy épp térdig érő víz állt az előző napi esőzések miatt.
Így, az amúgy pár perce lévő buszmegállót kb. fél óra gyaloglással érhettük el, kerülővel. Majd az amúgy 10 percenként járó londoni piros buszra több mint fél órát vártunk. Ekkor már kezdtem azt érezni, hogy ez nem az én napom és persze a két lány kísérőm sem élvezte,az amúgy 40 percre tervezett utat. Végül másfél óra után megérkeztünk a megadott címre és megpillantottam a netről már jól ismert londoni taxi, monster változatát.
Miután kifizettük a fejenként 10 Font belépőt (azok kedvéért írtam árat, akik sokallják a 2500/fő belépőt egy több száz autót bemutató, drift showal összekötött, Carstyling Show-ra), be is engedtek minket.
Egy külváros régi raktárépület ad otthont a mindennap 10-18-ig nyitva levő „show-nak”, melyben több teremben nézhetünk körül. Az elsőben pár veterán és filmes autó kapott helyet. Köztük egy eredeti filmben szereplő Batmobil, amely tényleg hatalmas jármű! A következő terem a T.K.O. gyűjteménye, melyben amcsi SUV-ok találhatók 24” DUB felnikkel, egy teljesen arany Escalade 26” krómfelnivel, pár 300C 22”-n és mág jópárhasonló stílusban épült gépezet. Mondanom sem kell, hogy ez volt az egyik kedvenc termem :) Továbbhaladva amerikai muscle car-ok fogadtak, majd a következő teremben hot rod és custom autók tömkelege tárulkozott elénk.
Aztán volt még egy „50-es 60-as évek amerikája” terem pár impalával, cadillac-al.
De az igazán csúcs számomra a lowriderekkel telerakott, talán a legnagyobb terem volt. Középen a candy airbrush-al festett fleetwood pihent és köré voltak állítva, mindenféle pózban a bepumpázott amerikai vasak. Egy 66-os impala 3 keréken várta a látogatókat, szemben a másik oldalon pedig maga Snoop Dog De Ville-je pihent. (legalábbis ez volt ráírva)
És persze a Mercedesek:
A London Motor Museumot több híresség is meglátogatta már, úgy mint 50 Cent, Game, a Black Eyed Peas, Akon és ajánlom mindenkinek aki kicsit is otthon érzi magát a tuning világában és valaha eljut Londonba, hogy nézze végig, mert érdemes!
 

A cikkhez tartozó fotóalbumot itt és itt találjátok!

So Low

Szólj hozzá!

Címkék: london pimp low rider snoop dog


A bejegyzés trackback címe:

https://mbybk.blog.hu/api/trackback/id/tr541785052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása